Sportglasögon

Utforska vår kollektion utav sportglasögon, designade med precision för idrottare och sportentusiaster som inte kompromissar med synskärpa under sina aktiviteter. Våra högpresterande sportglasögon är idealiska för en rad sporter – från löpning och cykling till bergsklättring och vattensport. Varje par är noggrant framtaget för att erbjuda överlägsen komfort, oöverträffad hållbarhet och exceptionellt skydd mot sol och väder.

Det unika med vår sportglasögonkollektion är möjligheten att skräddarsy dem med din egen synstyrka. För sportentusiaster som kräver korrektionsglas kan vi anpassa/ersätta vissa modeller med glas med ett omfång på +4 till -4 dioptrier. Detta innebär att du inte behöver kompromissa mellan synskärpa och skydd under dina sportprestationer.

Våra anpassningsbara sportglasögon är utrustade med den senaste tekniken inom linser och material. De är tillverkade för att motstå tuffa förhållanden och ge optimal syn under varierande ljusförhållanden. Med tillvals funktioner som polariserade linser, Fotokromatiska, UV-skydd , garanterar dessa glasögon att du får en klar och oförvrängd sikt, oavsett miljö.

Vi är stolta över att erbjuda en mångsidig kollektion som inkluderar lätta bågar, aerodynamiska former för att matcha din personliga stil och öka din prestanda. Vårt sortiment av sportglasögon med receptbelagda glas är perfekt för dig som söker det ultimata inom sportoptik.