1. Besök vår butik

Börja med att besöka vår butik. Där lämnar du nödvändiga uppgifter till oss inför din glasögontillpassning. Detta behöver du bara göra en gång. När vi har dina uppgifter skapas ett konto åt dig - så att du fortsättningsvis enkelt och smidigt kan gå in på vår hemsida och köpa nya glasögon när du vill - så ser vi till att du får dina individanpassade glas i bågarna. För att göra det ännu smidigare när du kommer så kan du skapa ett konto redan nu. Klicka på knappen nedan och fyll i uppgifter sen har du skapat ett konto.

Skapa konto

2. Kontroll av ditt behov. Vi gör en glasögontillpassning

Vi har ingen optiker* eller tidsbokning. Vi använder oss av en maskin som snabbt och enkelt sköter din glasögontillpassning. Du får då din slipning individuellt anpassad efter dina ögon. 

*Ser vi att du har behov av en undersökning av optiker så meddelar vi detta och rekommenderar dig att först besöka en optiker innan du handlar av oss.

3. Välj ut dina nya bågar

Nu är det bara att prova, välja och vraka bland alla våra bågar. Vi erbjuder en lång rad kända varumärken. När du är nöjd lägger du din beställning hos oss. Du väljer själv om du vill få din beställning hemskickad eller om du vill hämta upp den i butiken.

Skapa konto

4. Leveranstid

Beställning, tillverkning och leverans tar ca. 7 arbetsdagar. När din beställning är klar skickar vi ett meddelande och du kan komma in i butiken för avhämtning och slutjustering.